Belangrijke juridische informatie. Leest u deze a.u.b. aandachtig door.

In het bijzonder is is deze site NIET bestemd voor burgers of inwoners van de Verenigde Staten van Amerika of voor “Amerikaanse personen” (“US Persons”), zoals gedefinieerd in SEC Regulation S volgens de Amerikaanse effectenwetgeving (US Securities Act) van 1933. De definitie van deze term is terug te vinden in de juridische informatie en algemene voorwaarden van onze website.

De op deze website beschreven beleggingsproducten zijn niet geregistreerd onder de Amerikaanse federale effectenwetten of enige andere relevante Amerikaanse staatswet. Bijgevolg mogen er rechtstreeks noch onrechtstreeks beleggingsproducten worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten van Amerika (inclusief in Amerikaanse gebieden en bezittingen), aan of ten gunste van inwoners en burgers van de Verenigde Staten van Amerika en “Amerikaanse personen”.

Deze beperking geldt ook voor inwoners en burgers van de Verenigde Staten van Amerika en “Amerikaanse personen” die deze website kunnen bekijken of raadplegen tijdens een reis of verblijf buiten de Verenigde Staten van Amerika.

[Als u een “Amerikaans persoon” bent, ga dan terug naar amundi.com].

Wettelijke informatie

Ik aanvaard de bovenstaande voorwaarden en ik wens mij op de website te begeven.